Семеен Хотел Купола

Семеен Хотел Купола

Семеен хотел Купола, семеен хотел Белащица, хотел Белащица, почивка Белащица, нощувки Белащица, почивка Белащица, хотел с басейн Белащица, на почивка белащица, почивка край Пловдив, хотел край Пловдив, хотел с басейн до Пловдив, ресторант Белащица, хотел с ресторант Белащица, комплекс Купола,
Категория: Хотели

Заповядайте в Семеен хотел “Купола”, където ще Ви предложим активна почивка, комфорт и спокойствие! Намираме се на 5 км. от древния град Пловдив в китното село Белащица. На разположение в комплекса имате много удобства – красива лятна градина, открит басейн и паркинг за автомобили. Хотела предлага настаняване в десет приятно обзаведени стаи, с капацитет 20 легла, като всяка от тях е оборудвана с климатик, интернет достъп, телевизор с цифрови програми, самостоятелна баня с вана, тоалетна и тераса.

Хотелът предлага на своите гости два комфортни ресторанта с отлична кухня. Единият ресторант е с капацитет 20 места в зала и 60 места в лятната градина, а другият разполага с 35 места. Комплекс „Купола“ е подходящо място за фирмени партита, семейни тържества и юбилейни празненства, за Вашето настроение се грижи оркестър с жива музика и Ди джей!

Информация за Адреса

Адрес

ул.съединение 5, Белащица, Пловдив,

Телефон

Мобилен: 0893 492 020 ; 0899 139 244

Имейл

rado19720@abv.bg

click to enable zoom
Няма добавени услуги
Няма добавени документи