Айдиъл Хоумс ЕООД

Айдиъл Хоумс ЕООД | Ideal Homes

айдиъл хоумс, айдиъл хоумс еоод, айдиъл хоумс, айдъл хоумс, агенции за недвижими имоти велико търново, търново хоумс, homes bg, veliko tarnovo, хоумс бг, агезнция за недвижими имоти търново, недвижими имоти велико търново, продажба на имоти, оглед на имоти, ideal homes, ideal homes bulgaria, ideal homes turnovo, homes bulgaria,
Категория: Услуги

Агенция за недвижими имоти Айдиъл Хоумс (Ideal Homes) е създадена в края на 2013 година от Веселин Вълчев.
Фирмата макар и съвсем нова обединява в себе си солиден опит, прецизност и коректност при изпълнение на поетите ангажименти. Ние сме далеч от мисълта, че само с предлагането и изпълнението на стандартните услуги, ще успеем да се наложим на динамичен пазар, какъвто е пазара на недвижими имоти. Даваме си ясна сметка, че концепцията ни трябва да покрива, както всички основни услуги свързани с имотите, така и да обръщаме сериозно внимание на личните подбуди и нужди на клиентите, определящи тяхната необходимост от продажба, отдаване, покупка или наемане на имот.
Строго индивидуалния подход и лична ангажираност са основните мотиви, които движат нашия екип в работата му с клиентите.
Подготовката, осъществяването на сделката и нейното приключване не са самоцел на Айдиъл Хоумс, това е само етап от изграждането на взаимоотношенията ни с клиентите. Ние се опитваме да намираме конкретните отговори на въпросите и проблемите, които хората искат да решат чрез продажбата или покупката на даден имот. Ние знаем, че клиентите искат отговори и решения, а не факти. Екипа на Ideal Homes знае, че ако направи продажба може да спечели комисионна, но ако спечелим доверие и приятелство, ще спечелим цяло състояние.
Няма да Ви губим времето убеждавайки Ви в качеството на извършваните от нас услуги, ние не държим да изберете нас на всяка цена, единственото нещо на което държим и към, което се стремим е да работим за Вас, защото вярваме, че само така ще успеем да се утвърдим, като наистина ценни за клиентите.
Нашата философия се състои в това да влагаме професионализъм и любов в работата си, за да може във всеки един момент хората да виждат в нас източник на изгода, а не продавачи на имоти.

Услуги:

Ideal Homes  осъществява пълно обслужване при продажбата на всякакъв тип недвижим имот .

Ние поемаме ангажимент и отговорност да съдействаме във всички звена , детайли и проблеми съпътстващи процеса на продажба .

Нашият екип полага усилия да покрива целият спектър от необходими действия и стъпки за да може дадена продажба да се реализира, а именно:

1. Заснимане на имота на място и подробно систематизирано описание на състоянието.

2.Оценка на състоянието на предлагания имот и препоръки към продавача

2.Качествена международна и местна реклама на три езика

3. Организиране на огледи с транспорт и за сметка  на фирмата

4.Осъществяване на оглед с потенциален клиент

5. Полезни съвети към сосбствениците за моментното състояние на имота в деня на огледа

6.Издаване на документи съпътстващи продажбата

7.Изготвяне на предварителен договор

8. Съдействие при кандидатстване за кредит

9.Юридически услуги

10. Представляване  пред нотариус

Нотариалното прехвърляне на имот (покупко – продажба) се извършва в няколко основни стъпки.

Трябва да отбележим факта, че всяка една сделка си има своята специфика и особености, които от своя страна пораждат допълнителни стъпки и действия към основните.

Ideal Homes Ltd  има за цел да ви запознае с основните позиции, които трябва да бъдат изпълнени при процеса на покупко – продажба, всички допълнителни действия се уточняват и извършват  след като сме запознати със спецификата на имота.

Ideal Homes Ltd Ви съветва – Бъдете разумни и преговаряйте с другата страна! Използвайте опита и компетенциите на Вашия брокер за договарянето на условията по сделката.

Именно и поради тази причина информацията, която е написана тук, има за цел да разкрие  основните стъпки при покупко – продажбата на недвижим имот.

Поради спецификата на този процес Ideal Homes Ви препоръчва да използвате услугите на агенция за недвижими имоти, за да си гарантирате изгодна и успешна сделка.

Основни Стъпки при Покупко – продажба на имот:

1. Избира не на имот

2. Договаряне на цена

3. Уточняване на начина на покупко – продажба ( кредит, собствени средства)

4. Изготвяне на предварителен договор  с условията на покупко – продажбата  и срока на окончателно приключване на сделката

5. Изготвяне  и предоставяне на документи за сделка:

5.1. Нотариален акт или друг документ за собственост

5.2. Скица на имота издадена от общината или от службата по кадастър в съответния район

5.3.Удостоверение за вещни тежести – имота има ли ипотека или  друг тип обремененост

5.4. Данъчна оценка на имота

5.5. Удостоверение за наследници, ако има такива

6. Явяване при нотариус за изповядване на сделката

Забележка: Новият собственик си получава документа за собственост ( нотариалния акт ) на следващия работен ден след  приключване на сделката.

Разходите във връзка с изготвянето на документите за сделката ( скица на имота , данъчна оценка , удостоверение за вещни тежести и др.) са за сметка на  продавача.

Стандартно разходите по прехвърляне на имот са за сметка на купувача.

 

Информация за Адреса

Адрес

ул. „ивайло“ 5, Велико Търново, Велико Търново,

Телефон

Стационарен: +35962576868
Мобилен: +359887684141 ; +359887727059

click to enable zoom
Няма добавени услуги
Няма добавени документи