Къща за гости Антиови | Добринище

Семеен хотел Антиови, Добринище

Семеен хотел Антиови, Къща за гости Антиови, Семейни хотели Добринище, къщи за гости добринище, добринище вила, вила добринище, къща добринище, къщи добринище, къщи за гости добринище, почивка добринище. отдих добринище, нощувка добринище, нощувки добринище, къща в планината, почивка на планина, семейна почивка добринище, семейна почивка на планина,

Къща за гости „Антиови“ предлага комфортни стаи за гости за тези от Вас, които искат да прекарат една незабравима почивка сред красотата на планинската природа. Къщата за гости в Добринище разполага с обща леглова база от 15 места и предлага на посетителите да се възползват от модерно обзаведени стаи за гости.

За да осигури максимален комфорт и спокойствие на своите посетите, къща „Антиови“ предлга отлично оборудвани стаи за гости, които разполагат с:

  • Собствен санитарен възел
  • Локално парно
  • Телевизор с кабелна телевизия
  • Интернет
  • Панорамна гледка към Пирин планина

За приятния престой на посетителите на къщата за гости в Добринище се грижи персоналът на напълно оборудваната механа, където огънят в камината ще стопли Вашите моменти и ще създаде спокойствие да се отдадете на вкусните традиционни ястия.

Ако сте ценители на красивата природата, тишината и чистия въздух, то къща за гости „Антиови“ в Добринище Ви очаква!

Информация за Адреса

Адрес

улица „опълченска“ 2, Добринище, Благоевград,

Телефон

Мобилен: +359 882 529 177 ; +359 896 765 645

Имейл

antiova@abv.bg

click to enable zoom
Няма добавени услуги
Няма добавени документи