"МПП" БГ гр.ПЛЕВЕН

МПП БГ – ТРАНСПОРТ, ЛОГИСТИКА И СПЕДИЦИЯ гр.Плевен

транспорт, логистика, спедиция, мпп бг, транспортна фирма плевен, логистична дейност плевен, спедиторска фирма плевен, МПП БГ ЕООД, ТРАНСПОРТНА ФИРМА, ТРАНСПОРТ, ГРУПАЖНИ ПРАТКИ ПЛЕВЕН, СПЕДИЦИЯ И ТРАНСПОРТ ПЛЕВЕН, ПРЕПОРЪЧАНА ФИРМА ЗА СПЕДИЦИЯ ПЛЕВЕН, ПРЕПОРЪЧАНА ФИРМА ЗА ТРАНСПОРТ ПЛЕВЕН, ФИРМА ЗА НАСИПНИ ТОВАРИ ПЛЕВЕН, ФИРМА ЗА НАСИПНИ ПРАТКИ ПЛЕВЕН, ПРЕПОРЪЧАНА МЕЖДУНАРОДНА ФИРМА ПЛЕВЕН, ПРЕПОРЪЧАНА ФИРМА ЗА ВЪТРЕШЕН ТРАНСПОРТ, ПРЕПОРЪЧАНА ФИРМА ЗА МЕЖДУНАРОДНИ ДОСТАВКИ НА ВСЯКАКВИ ТОВАРИ, ТРАНСПОРТНА ФИРМА ПЛЕВЕН,
Категория: Транспорт

ИМАТЕ НУЖДА ОТ НАДЕЖДНА, БЪРЗА И ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА ТРАНСПОРТНА УСЛУГА, НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!!! ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ПРОФЕСИОНАЛНО И КОРЕКТНО ОБСЛУЖВАНЕ, ПРИ ОТЛИЧНИ УСЛОВИЯ И НА ЦЕНИ БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ!!!

МПП-БГ е динамично развиваща се компания, специализирана в сферата на транспортните, услуги. На разположение на клиентите е автомобилен парк, съставен от  от висок клас надеждни товарни автомобили, технологично и професионално обурудвани и отговарящи на всички стандарти и изисквания, касаещи превоз, спедиция и логистика на товари. Професионално подготвени шорьори, с дългогодишен опит в международните пътувания, транспортирането и спедицията на различни по естество товари до всички желани дестинации. Фирмата предоставя точни срокове за доставка, отлично качество на предлаганите услуги и ежеседмичен бърз и сигурен превоз на товари на изключително конкурентни цени към всички европейски дестинации и транспортни линии.

МЕЖДУНАРОДНИ ДОСТАВКИ И ЛОГИСТИКА НА ВСЯКАКВИ ТОВАРИ

НИЕ осигуряваме надеждна доставка до всички точки на Европейския съюз, като сртиктно спазваме разпоредбите, условията и сроковете, обект на взаимна договореност с всеки индивидуален клиент.

Всички автомобили на фирмата разполагат с високо надеждна GPS навигация и всички необходими устройства за осъществяването на бърза и висококачествена услуга, съобразена с предварително заложените срокове на доставка.

Екип от специалисти следи 24 часа вдижението на Вашите товари и Ви осигурява актуална информация относно точното им местоположение във конкретен момент.

ГРУПАЖИ И ГРУПАЖНИ ДОСТАВКИ

НИЕ Ви даваме възможност за избор, предлагайки групажната услуга, като един алтернативен и по-икономичен вариант за  доставката на Вашите товари. За целта фирмения автопарк е обурудван с бордови товарни автомобили, отговарящи на разнообразните и комплексни потребности на клиентите ни.

КОМПЛЕКСНИ  ДОСТАВКИ

Фирмата разполага със специализирани и модерни товарни автомобили, специално обурудвани да осъществяват доставките на комплексни товари.  Специално подготвени за целта служители на фирмата отговарят за  детайлите, свързани с прецизирането и  подготовкато на комплексните товари, съобразно индивидуалните параметри на всяка от пратките, така че  крайния резултат –бърза, безопасна и максимално ефективна доставка да  удовлетвори  изискванията на всеки индивидуален клиент.

СПЕДИЦИЯ И ЛОГИСТИКА

Екипът на фирма МПП-БГ е съставен от високо квалифицирани специалисти и има дългогодишен опит в спедицията и логистиката на товари от всякакъв произход и до всяка дестинация, което гарантира на потребителите качествена и надеджна услуга.

МПП – БГ организира и осъществява ежеседмични доставки към заявени европейски дестинации, както и такива извън Европейския съюз.

ВЪТРЕШНИ ДОСТАВКИ

Фирмата  предлага вътрешен траспорт на товари за територията на цялата страна.

ДОСТАВКИ НА НАСИПНИ ПРАТКИ

Фирмата  предлага на своите клиенти услугата- доставка на индивидулни пратки в страната и чужбина.

Работно време

ПонеделникВторникСрядаЧетвъртъкПетъкСъботаНеделя
09:00 До 18:00 09:00 До 18:00 09:00 До 18:00 09:00 До 18:00 09:00 До 18:00 --

Информация за Адреса

Адрес

улица „иван мендиликов“ 8, Плевен, Плевен,

Телефон

Стационарен: 064/807109

Имейл

mppbg91@abv.bg

click to enable zoom
Няма добавени услуги
Няма добавени документи