Ненчова къща

"Ненчова къща" | Къща за гости в Копривщица

Ненчова къща, Ненчова къща Копривщица, Ненчова къща за гости, къща за гости копривщица, нощувки копривщица, почивка в копривщица, отдих копривщица, семейна почивка копривщица, къща в копривщица, къща за гости с парно копривщица, къща с кабелна телевизия копривщица, къде да отседна копривщица, къщи за гости копривщица, къщи копривщица,

Къщата за гости „Ненчова къща“ Ви предлага 1 апартамент, 5 двойни стаи, навес с барбекю и малко дворче. „Ненчова къща“ работи целогодишно. През зимния сезон къщата разполага със собствено отопление.  Живият огън в камината ще пренесе в атмосфера от години назад, уютът и спокойствието, удобството, гостоприемството и чистотата ще Ви накарат да се връщате отново и отново в Ненчовата къща. Ненчовата къща е съчетала в едно красотата на отминалите вековете и удобството на съвремието ни!

Ненчовата къща се намира едва на 100м от центъра на град Копривщица, над пощата в така наречената „Средна махала“.

Всички стаи в къщата разполагат със санитарен възел, телевизор с кабелна телевизия, локално парно през зимните дни, както и ютия и сешоар.

В свободното Ви време имате възможност при желание да наемете екскурзовод, както и ездитен кон за любителите на ездата.

Къщата е идеална отправна точка за разходки както из града-музей Копривщица, така и за обиколка из Стрелча, а защо не и из Панагюрище.

Заповядайте, очакваме Ви!

Информация за Адреса

Адрес

ул. михайл цицелков 18, Копривщица, Bulgaria

Телефон

Мобилен: 0877 725 833

Имейл

gerdanova@abv.bg

click to enable zoom
Няма добавени услуги
Няма добавени документи